dilluns, 19 de gener del 2009

Primera sortideda amb bici amb cara i ulls de la temporada

Els 4F abrigadets...

fotoooo!

Aprofitant la treva que ens ha donat el temps aquesta setmana, i que ha aconseguit aguantar fins el cap de setmana, el dissabte vaig fer la primera sortida de més de tres hores amb la bici.
A les 10 era l'hora de trobada i sortida des de la eterna rotonda dels taburets, i finalment els quatre que ens varem apuntar, en Compi, en Rafa, l'Olga i jo mateix, enfilavem amb una mica de fresqueta i molta humitat, direcció Palamòs. El recorregut eminentment planer, ens va portar fins a l'entrada de Torroella, després cap a la Bisbal, per encarar la Ganga, i una sorpresa final que ens tenia preparada en Rafa...."Una pujadeta per guanyar temps" deia....la mare que el va parir! Si això és una pujadeta de res, ja t'ho explicaré en els planers a la pròxima sortida, ja....
Total, al final 3:15, més o menys, per 85 kilometrets, que no està gens malament si tenim en compte el poc kilometratge acumulat. La veritat és que a les pujades es noten els quilets de més, però en el planer encara conservo aluguna cosa, i mantenir més enllà dels 30 km/h no costava excessivament.
A Torroella, parada tècnica per menjar les corresponents barretes, i instituir la foto de mitja sortida, cosa que serà habitual en les sortides que vagi fent jo (als qui no us agradi aturar-vos una estoneta, ja ho sabeu, jeje).

En definitiva, primera setmana d'entrenaments completada amb cara i ulls, amb uns 200 kms de bici, 11000 metres d'aigueta, i uns vintipocs kilometres de cursa a peu, "suma i sigue!"

4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

com bé dius suma i sigue....bons entrenos...a veure si em poso les piles amb la bici, jejeje!

Jordi Gonzalez ha dit...

Osti Robert, si quasi fas més kilometres tu a peu que jo amb bici!!!
Deixa la bici, que ja tindras temps despres dels Sables, així t'agafo avantatge en alguna cosa, jajaja!!!

Robert Mayoral ha dit...

m'en vaig a fer la primera jo també, a veure si no em plou!!

Llorenç Gacias ha dit...

Una mitja de 30km/h per esser de les primeres sortides que feu, està que molt però que molt bé, les meves sortides no son t'han ràpides, anem molt mes lents je je je...

Salut, força i entrenos