divendres, 17 d’octubre del 2008

Are you ready?? GO!!!!

Comptadors a zero i a punt per començar...

La veritat és que en tinc moltes ganes despres d'aquests dies de "descans actiu". Dic descans actiu perqué algú m'ha vist fer un "simulacre de còrrer" les darreres dues setmanes, i com que nosaltres (els esportistes en general, i els tri's en particular) som malpensats, segurament els hi haurà passat pel cap que ja estava entrenant...res més lluny de la realitat!!!

Despres del final de temporada que he fet, amb poques ganes de matxacar-me amb entrenos llargs i durs, i sortir a fer els dos tri olímpics amb moltes ganes de disfrutar sense anar més enllà de cap resultat concret, es pot dir que ja porto un mes i mig de "descans"...

Diuen els que hi entenen que per ajudar a regenerar el cos i el cap, va molt bé aturar-se completament almenys durant dues setmanes, però a aquestes alçades de la meva vida esportiva em sembla que em conec suficient, i a més com que la segona part de la temporada me l'he agafat molt suau, he apres a escoltar el meu cos, i ara tan el cos, com el coco, em demanaven a crits que afluixès encara mes els entrenos, però que no pares. He d'afegir que soc dels que tinc tendència a agafar de seguida uns quilets (m'agrada moooooolt menjar....), i no parar del tot també és una forma de no disparar-me a la bàscula.

Així doncs he aprofitat per fer-me el tatoo, una bona excusa per no tocar la piscina durant quinze dies (tinc monooooooo!!!), i la bici l'he aparcat ben aparcadeta, l'únic que he fet és començar amb els circuits de peses molt suaus, i anar a estirar les cames en dies alterns, no mes de 50', a un ritme per poder anar parlant, que la veritat es que és molt a poc a poc.

Però ja està. M'he marcat com a data d'inici de la pretemporada el pròxim dilluns 20, he posat tots els contadors a zero, i a partir d'aquest dia iré actualitzant setmanalment al blog les hores i quilòmetres acumulats.

L'objectiu prioritari de l'any que vé és l'IM de Lanzarote, espina que tinc clavada des de l'any passat on em vaig quedar fora de les inscripcions pels meus dubtes existencials....per tant, aquest any no vaig donar opció al dubte, i el juny ja estava inscrit, a més ja han tancat les 1300 inscripcions fa dues setmanes!!! Estem bojos aquests de llarga distància!!!

A part de Lanzarote, m'agradaria fer Lisboa o Elche un mes abans per agafar sensacions, a veure com estic de pressupost i inscrits.

A falta de concretar l'entrenador del Club per la pròxima temporada (em sembla que la reunió va anar prou bé), jo per començar a acumular patiment, el mes que ve iré cap a Salou a fer la mitja, a veure que tal, si algú s'hi apunta ens veiem allà!


Força i Honor!


6 comentaris:

RGB ha dit...

Molts d'anims en aquesta nova temporada que començaras dilluns. Malhauradament no et podré acompanyar en cap cursa a peu durant un temps em sembla pero si en alguna sortida en bici i a la piscina.
Molta sort en aquest repte pel nou any!!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Rafa, tranqui, lo important és que et recuperis del tot, mentrestant canya amb la bici i a l'aigua!!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Nanoooo!!! Em fa molta ilusió la retrobada!!!
Que sàpigues que els craks de veritat són els amics com tu!
Ens veiem aviat!!!

daniel leiva posadas ha dit...

yo este año que viene repito elche ,animate va!! si es como el año pasado que pinta que si ,vale la pena ,esta muy muy bien ,a mi es la que mas me ha gustado y no por que sea mi debut ,si no por muchas cosas ,!!! un abrazo! y lanzarote tengo dudas ,estoy entre ironcat y lanzarote ,por la money je je!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Dani, la verdad es que le tengo ganas a Elche desde que hace dos años nuestro entrenador ganó allí. Lisboa tambien me atrae mucho, pero como tu dices dependerá en gran parte de la pasta....
Por cierto, Lanzarote ha cerrado inscripciones hace tres semanas, o sea que la elección la tienes un poco más fácil...

Llorenç Gacias ha dit...

Ànim Jordi per aquesta nova temporada. Segur que aconseguiràs tots els teus objectius i aconseguiràs acabar Lanzarote. L'ironman és un altre filosofia i està fet per els qui els hi agrada la llarga distància. La nostra intenció també és mirar d'anar a Elche, a lo millor coincidim, estaria be juntar l'illa amb Catalunya per fer unes rialles...

MOLTS D’ÀNIMS per aquesta nova temporada.

T'aniré seguint.