dimarts, 16 de febrer del 2010

Setmana de fred, mal temps i... Carnaval!!!

Brooks Cascadia, un luxe als peus per còrrer per muntanya

Carnaval, carnaval...llàstima que no es veu el got de beguda isotònica!

Després d'uns anys de no participar activament en el Carnaval, aquest any m'he afegit a la colla dels Gòmbits per col·laborar en tasques de suport logísitic (bàsicament distrubució de mam i transport d'objectes, entre d'altres) i he sortit amb ells a tres de les quatre rues programades des de divendres a la nit, a més d'estar present fins pràcticament al final en els actes de presentació de sa majestat el dijous nit a Sant Feliu, (després del corresponent entreno amb 4200 metres a la pisci), i esgotar la disco mòbil el diumenge al vespre a Santa Cristina, amb petita decepció final al Lawyer's per la derrota del Barça.
Total, que amb tota la história carnavalesca, trencava una bonica dinàmica d'entrenaments, malgrat el mal temps que ens està castigant sense pietat a tots els que intentem sumar quilòmetres a l'aire lliure aquest llarg hivern.
La veritat es que costa molt, tot i estar motivadíssim, sortir i passar fred amb la bici, no tant amb el còrrer, però el fet d'anar respirant aire gèlid (tan en els entrenos com a les rues, tot s'ha de dir...) ha fet que m'estigui sortint un altre refredat de primer nivell, que acompanyat amb la pluja i fred que fa, ha aconseguit que ara per ara les meves ganes de matxacar-me siguin zero. A més les previsions meteorològiques per a la resta de setmana i dies vista, no són gens optimistes, tot el contrari, i els homes del temps sembla que disfrutin especilament amb aquell somriure quan diuen els litres i litres d'aigua que cauen, o el fred intens que ens espera, quin personal!
Com ja he dit abans, tot i haver trencat la dinàmica d'entrenaments, dissabte encara vaig aconseguir surar (i sense manguitos) dos mil metres a la piscina abans de la rua de Platja d'Aro, i diumenge al migdia arribava a casa amb els dits dels peus d'un color morat intens i sense sensibilitat després de una mica més d'un parell d'hores de BTT, just per anar i tornar de Cassà pel carril bici, i saltar-me així la rua matinal de Sant Feliu.

Així doncs, aquesta setmana l'he tancat amb 13mil metres i poc a l'aigua, uns 110 kms de bici entre carretera i muntanya (no porto conta-km encara!) i tres dies de cursa a peu, un d'ells fent la cabra amb les meves noves BROOKS cascadia 9, regal de la Mireia pel meu cumple, que encara no havia tingut ocasió de provar, i que la veritat es que van molt i molt bé!
A tot aixó hi he d'afegir una sessió completa al Gym i algunes d'estiraments i abdominals, per tancar la setmana amb aproximadament una mica més d'11 hores d'entreno, poc pel meu gust, però que benvingudes siguin, que tot suma!
Aquesta setmana amb el refredat, el temps que fa, i la feina serà tot una mica més complicat, però qui ha dit que preparar un ironman sigui fàcil?
Apa doncs, Salut, entrenus i ForçaiHonor!!!
PD: per cert, ja he aconseguit baixar la barrera psicològica dels 80 kg, concretament 79,1 i seguirem fins a acostar-nos als 76 pels voltants del mes de maig!!!

2 comentaris:

RGB ha dit...

Vinga nano que per la que esta caiguent i per disfrutar com ho has fet dels carnavals no esta gens malament l'entreno que has portat. A l'aigua es noten els kms que fas ... que cabrons en tre en compi i tu em teniu mort les poques vegades que em quedo. Ens veiem a l'entreno ....
ànims campeón

Jordi Gonzalez ha dit...

La veritat es que no em queixo, bé si, però aixó sempre, jeje. Mort? però si vares marxar a la meitat de l'entreno quan encara faltava el millor!!! A veure si et quedes el dia que fem sèries llargues, jeje...