dijous, 4 de febrer del 2010

Campionats d'Espanya de Natació Master


La meva estimada companya de fatigues BTTera, deu anyets ja...




No havia estat mai en uns Campionats d'Espanya de Natació, i aquest any aprofitant que es feien aprop de casa, a Castelló de la Plana, vaig voler estar al costat de la Mireia per animar i donar recolzament, i evidentment a la resta de l'equip: la Cristina, en Marc i l'Anna, i ja que hi era, aprofitar per poder competir per relleus mixtes en les proves de 4x50 lliures i estils, a més dels 100 i 50 lliures, sense cap altre objectiu que gaudir de l'ambient i aprendre, senzillament. Si hagués portat més volum d'entrenament m'hauria agradat nedar les proves de llarga distància, els 800, 400 i 200 lliures, però al final no ho vaig fer, i encara li estic donant voltes....

La Mireia me n'havia parlat de l'ambient que hi ha en uns campionats d'aquests, i la veritat es que nomes per aixó ja valia la pena venir. Gent de tots els nivells i edats, vinguda de tota la península, per compartir afició i ganes de competir amb bon rotllo, una sensació de "rotllo olímpic" molt recomanable per a tothom.

Abans d'aixó, i després de quasi un any de no tocar la meva oblidada Cannondale, aquesta setmana abans de marxar vaig poder sumar 85 kms de BTT entre dilluns i dimecres, amb alguna pujada i baixada de les d'abans (que ràpid que es perd la técnica, mare meva!), i algun km més de cursa a peu. El dijous al matí marxàvem cap a Castelló, ja que la Mireia debutava la mateixa tarda en la competició.

El meu debut va ser el divendres, amb els 100mts lliures, on per sorpresa aconseguia rebaixar la meva marca i la deixava en 1:14:51, més content que un pèsol! Despres a sopar, i a hidratar-nos bé amb begudes no precisament isotóniques, ja que ens esperava un dissabte mooooolt llarg. Les séries de 100 i 200 patxaran segur que les guanyàven amb diferència...
L'endemà al matí, mentre la resta de l'equip marxàven cap a la piscina, jo sortia una mica més tard i aprofitava per anar-hi rodant una mica a peu, aproximadament uns 8-9 kms, per la perifèria de Castelló on hi ha una espécie de carril verd al costat de la carretera que porta quasi directament cap a la piscina. Les sensacions varen ser horroroses, influït potser perqué no havia dormit el que tocava, o potser perque m'havia hidratat massa la nit anterior, la veritat es que vaig arribar a la piscina amb no gaire bona cara, aixó si, uns kms més a les cames, que també sumen.
A mi no em va tocar nedar fins al relleu mixte a darrera hora del dia, on per cert, els jutges es varen lluïr i varen desqualificar a quasi el 30 per cent dels equips, inclosos nosaltres i la meva marca de menys de 34" en els 50...en fi.

I arribava el diumenge al matí, amb els 5o lliures en 34":45 i el relleu de 4x50 estils on varem quedar segons de la nostra sèrie, amb uns 39" en 50 braça que tampoc estan malament.

En definitiva, quatre dies per desconectar, enmig d'un ambient genial de competició, on, per cert, hi ha cada màquina que fa por, amb unes marques espectaculars. Sincerament, m'ha agradat molt, m'he fixat i intentat aprendre detalls de gent que neda molt i molt bé, i el més important, me n'he endut una càrregada de piles i motivació importantíssima de cara a la temporada que tot just comença.



Salut i més Força i Honor que mai!!

2 comentaris:

joanbofillfinisher ha dit...

Bones Jordi t'escric des de l'OAC , amb el día que fa avui i jo aquí tancat...

A veure si faig net abans de la marató de barna, no hay mal que por bien no venga, diuen , aquesta setmana 12000 metres de piscina ja tinc escates i tot!

Ja tinc ganes d'estar a l'Ampolla sota l'arc de sortida, és màgic aquest moment i els teus ànims quan ja portes una hora a meta i jo encara duc cinc pulseres al canell...I que duri tot aixó

Si vols quedar un día per anar a rodar en bici tot xinu xanu podem quedar i petar la xerradeta.

Jordi Gonzalez ha dit...

Joan!!! no me'n parlis, i la setmana que ve de festa tindrem mal temps, jajaja!!
Jo ja vaig desistir de la Marató, m'estimo més anar més suau, aixó si, el mateix dia iré a la mitja de Banyoles que està molt xula. A l'Ampolla aquest any ja veuràs com irem de costat, objectiu sub:11 un altre cop!! En quan comenci a fer una mica de bon temps fem aquesta sortida en bici!!!