dilluns, 20 d’abril del 2009

Plou i fa sol…les maleïdes bruixes deuen estar pentinades de p… mare!!

...sol solet....aiaiai.....

...on és el sol???

....a ploure...sort que almenys els paisatges són bonics....


Si ho arribo a saber, per allà el mes d’octubre no em queixo tant quan demanava que cada estació recuperés les seves senyes d’identitat de quan jo era petit....
Sembla que algú va prendre nota i a partir de llavors, tardor passada per aigua, amb temporals impressionants inclosos, un hivern amb fred, pluja, neu, vent i tots els fenòmens meteorològics adversos que hi puguin caber, i de moment primavera “autèntica”, amb dies de sol (pocs), caloreta (menys) i pluja (quasi cada dia!), en conseqüència, el pitjor temps possible per tots aquells a qui ens agrada sortir amb bici, anar a córrer, o fer alguna activitat més o menys intensa a l’aire lliure (s’inclouen barbacoes i altres festes, que no tot ha de ser esport!!!).

En aquestes circumstàncies, acumular quilòmetres sobre dues rodes es una mica complicat, i això que aquest any estava especialment motivat per sortir a entrenar encara que fes fred i vent, però tanta pluja...buf, la veritat és que es desencoratjant, esperar a tenir festa i veure que plou, i l’endemà segueix plovent, i quan no plou i surts, t’acabes mullant perquè torna a ploure...i a més, fa fred....la veritat, una mica frustrant!!!

Però es el que hi ha, ningú ha dit que entrenar per fer triatlons fos fàcil, i preparar un Ironman pel mes de maig, encara menys, així que menys lamentacions, agafar l’impermeable, i cap a la carretera falta gent! La putada gran serà que com no faci una mica de calor d’aquí al mes que ve, la meva aclimatació serà més aviat molt dolenta, ja que ara mateix a Lanzarote tenen de temperatura mínima, el que qui hem tingut de màxima amb els dies comptats, 16-17 graus, o sigui que si no surt el sol, almenys que faci calor, si us plau!!!!!!

Tota aquesta introducció ve per desfogar-me de l’entreno amb bici de dijous tarda, quan un cop semblava haver passat la tempesta amb trons inclosos sobre Sant Feliu, agafava la bici en direcció al cel blau que venia darrera, i la meva sorpresa va ser que un aigat considerable em va enganxar de ple entre Platja d’Aro i Calonge, endurint encara més la pujada a la Ganga, cosa que em feia passar molt fred a la tornada (ara si amb el cel ben blau gràcies al generós vent que bufava) i arribava a casa amb els peus absolutament congelats, la veritat és que la meva por més gran era no refredar-me, i per això, sense canviar-me, ràpidament a la piscina on completava una sessió amb 1600 metres de relax, i, en principi a dia d’avui, només petits indicis de refredat sense acabar de concretar-se, buf.....

Amb lamentacions incloses, he completat una setmana d’entrenaments irregular, amb una bona sortida amb bici el dilluns desprès de treballar, bons entrenos i sensacions a l’aigua, i també amb bones sensacions en la cursa a peu, on em trobo cada dia més còmode amb el ritme previst per la part final de l’IM.

Aquesta setmana l’he començada amb quatre horetes i uns quants quilòmetres de bici aquest matí, i seguiré amb l’entreno previst pel trainer Viñoles, amb qui m’he quedat amb les ganes de rodar aquest matí quan ens hem creuat (ho sento però es que ja anava just!!), d’aquí una estoneta a la piscina.
Salut i Força i Honor!!!!

7 comentaris:

ironganxons ha dit...

"IF TRIATHLON WOULD BE EASY, WE COULD CALL IT FOOTBALL"

DAVID CAMPS ha dit...

Vinga nano animat que aixó ja ho tens a tocar, no et preocupis ni pel fred d'aquí ni per la calor d'allà, ja veuras com aniras com una moto, estarem al teu darrera empenyen-te cap a la meta, on t'hi trobaras un arc vermell on hi posa "FINISH" et posaran la cinta com si hagues guanyat i et penjaran la medalla, ja veuras com ho aconseguiras. M'agradaria ajudar-te en els entrenos però jo ara estic fatal.
Una abraçada

Richart ha dit...

Jordi no desesperis, se que és això. Sigues positiu i controla el radar del Meteocat i si veus un forat entre núvols agafa la bici i que sigui el que deu volguí i si un dia fa bo i tens males sensacions o simplement no et tocaria fer molts kilòmetres, és igual i aprofita aquell dia. És un Consell que et puc donar i ja saps si vols sortir amb nosaltres nomes ens ho has de dir, tot i que els nostres horaris crec que no son gaire compatibles.

Jordi Gonzalez ha dit...

Josep, tens tota la raó, jejeje...
David, ets un cabró, m'has fet emocionar i això que encara em falta més d'un mes...tu tranqui amb els teus entrenos, no pateixis que aviat tens una altra competició més important, gràcies!!
Ho sé Richart, i ja saps que jo soc dels que s'ho afafa tot amb filosofia, però es que la situació començava a ser desesperada, jajaja!! Afortunadament els nostres precs han estat escoltats i sembla ser que el sol i la caloreta definitivament ens visiten, que duri!! Lo de sortir junts, aquest diumenge seria una bona opció, a veure com ho teniu...

daniel leiva posadas ha dit...

Jordi ,que envidia que me das crack ,ya te piras en un mes para Lanza !! que ganas que tendras ya ,algun dia me pasare yo por ahi !! dale caña que esto vale la pena.. a topeee !!

Jordi Gonzalez ha dit...

Dani, campeón! Pues la verdad es que si que tengo ganas de estar ya en Lanzarote, aunque me ha entrado el pánico estas últimas semanas con tanta lluvia...voy a seguir haciendo los deberes hasta el último dia, y si te quieres venir un dia por aquí, me das el toque!
Un abrazo!!

Llorenç Gacias ha dit...

Jordi segur que ho aconseguiras, estàs entrenant molt bé i a pesar del temps segur que estàs a tope. Ahir vaig mirar el temps a TV3 i dona sol per el cap de setmana, a veure si podem aprofitar... Ànim company i força