dijous, 26 de febrer del 2009

Sol, Cel Blau i Mitja de Banyoles....







Per fi, despres de mesos amb uns dies horrorosos per poder sortir a fer un vol amb la bici d'una forma digna, sembla que aquesta setmana el temps ens ha volgut començar a indicar que s'acosta la primavera, oleole!!!
I això que comptava que per Carnaval sempre plou, almenys a Santa Cristina des que hi treballava jo, a veure si resultarà que era el gafe!

Darreres setmanes d'entrenament: la passada molt dura i poc rentable a nivell físic per motius d'horaris laborals, però aquesta acumulant ja uns bons rodatges tan a peu, com amb bici, i encara falta demà i diumenge, amb la traca final de la Mitja de Banyoles. En principi hi volia anar en bici des de Sant Feliu, i despres còrrer a ritme d'IM, però la previsió del temps i el mal de cames a aquestes alçades de setmana, m'han fet repensar la idea i finalment només faré la Mitja, aixó si, intentant rebaixar el temps de l'any passat, i aguantar el ritme d'en Pep, en la primera cursa on coincidirem despres de varis intents frustrats....

Tornant al títol del post, el sol brillant i el cel blau ens han acompanyat a tots els que tenim la sort de tenir festa aquests dies entre setmana. Aixó sí, com que no plou, ja tenim com a company inseparable el vent, que normalment bufa de cara quan surts, i segueix bufant de cara quan tornes, si algú em pot explicar aquest misteri, jo ja he desistit d'intentar entendre-ho....
Aixó fa que les sortides amb bici siguin una constant lluita contra el ditxòs ventet, i quan el vols evitar, doncs has de fer pujades, o sigui que al final acabo trinxat igualment....paciència! Sort que ara en Rafa té una bici nova megafashion i ha dit que en totes les sortides que fem amb ell, sempre irà davant tirant, a veure si es veritat!!!!
Amb el vostre permís, ara m'en vaig a berenar i a compartir entreno de piscina amb la Mireia, que m'ha dit que toquen 20 de 100?? Nooooo, no pot ser, es deu haver equivocat (espero....)


Salut i Força i Honor per a tots!!!

3 comentaris:

RGB ha dit...

La bici molt xula tns raó, pero aixo d'anar davant !!! L'amor propi d'un ciclista com tú no m'ho permetra fer mes de 30 seg... je,je :-)

DAVID CAMPS ha dit...

ei nano, això de que faci vent ja et va bé, a Lanzarote es el que tindràs, d'aquesta manera ja aniras preparat. Que vagi bé per Banyoles, ja pensaré en vosaltres jo faré una rua turistica a Barcelona de 42,195 km, jajajajaja

Jordi Gonzalez ha dit...

jejeje, Rafa no pateixis, aquest any et penso deixar anar davant l'estona que faci falta....
David, ja he vist que tens ganes de repetir la ruta turística per Barna, a veure si un dia d'aquests m'animo jo, jejeje