dimecres, 14 d’abril del 2010

30 dies

Aquesta és la imatge que m'acompanyarà durant 180kms de bici el dia 15 de maig


Això ja està aquí, el compte enrere definitiu ha començat....

Quan avui he vist la data, automàticament el meu pensament s’ha traslladat a l’Ampolla el matí del dia quinze del mes que vé, trenta dies justos!!!

Un cop superada la crisi que vaig tenir ara fa un parell de setmanes, i després d’haver pogut acumular una bona setmana d’entrenaments, les meves sensacions de com podré afrontar el repte han millorat, tot i que no estic per tirar coets, ni molt menys. A falta del test del B de Banyoles de final de mes, i de la resta d’entrenaments fins a una setmana vista, la possibilitat de baixar la marca continua essent molt difícil, però aconseguir ser finisher una altra vegada en condicions més o menys acceptables ja no és una quimera. Soc realista i sé que els meus ritmes encara no són els que voldria, però si que han millorat molt en quinze dies. Sobre tot a l’aigua i amb la bici, on començo a trobar-me força còmode, mentre que en la cursa a peu, les molèsties permanents a l’isquio no em deixen acabar de rendir al màxim. Tot i així de moment puc mantenir un ritme per sota de 5’ amb relativa comoditat, fins i tot després d’haver fet una tirada amb bici, cosa que em costava més l’any passat per aquestes dates, tenint en compte també que havia fet més volum general en els tres esports. Un altre motiu que em fa guanyar confiança és que en les dues competicions que he fet igual que l’any passat, la Mitja de Banyoles, i els 1500 mts de Mataró he baixat la marca, quan no pensava fer-ho, i que mentre les realitzava ho feia sense la sensació d’anar a tope i acabant molt content i sencer. Especialment bones sensacions m’ha deixat aquest cap de setmana la tornada des de Mataró per la costa amb la bici, quan ja portava 250kms acumulats de tota la setmana a les cames, i acabant amb força a les rampes de la carretera de Tossa sumant 70 kms més de trenca-cames.

Tornant al dia D, nomes espero que aquest any la climatologia que ens ha estat matxacant sense pietat tot l’hivern i el que portem de primavera, ens doni una treva el dia 15 de maig, i almenys no plogui, ni faci fred, perque demanar que no faci vent al Delta sembla una mica utòpic, però si en fa, almenys que sigui d’una intensitat raonable...

Aquesta setmana sembla amb la feina els entrenaments baixaran de volum, però he augmentat la intensitat, a veure com responen les cames, ja que de pulsacions la veritat es que em trobo bé, amb 42-45 en repòs i la sensació de cansament justa per l’entreno realitzat, i la setmana que vé, doncs ja veurem, pas a pas!!

Salut, entreno i ForçaiHonor!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest matí, al adonar-me de la data, m'ha passat el mateix, el pensament ja estava començant a nedar, ara que es l'hora de dinar, la ment ja va en bicicleta i més entrada la tarda, el coco ja farà una marató. Tot arriba, fins i tot lo bo!

sina ha dit...

Veus? M'alegro que ja estiguis millor!! Aquests alts i baixos son tipics, pero tot pasa!!!
Ara, a encarar l'ultim mes i a per totes!! Jo, quan arriva l'Ironcat es quan soc conscient de lo poquet que hem queda a mi, jaja!
Anims i a continuar aixi de bé!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Quim, jo quan anava cap a treballar, a quarts de dues, estava pensant que nomes em quedaven 40 kms de bici, jajaja, quina paranoia....
Sina, la veritat es que si, aquesta setmana passada m'ha anat molt bé per recuperar sensacions, tot i l'al·lèrgia de divendres que també va bé per tenir-la present!
Ànims per a tú que ja tens el CBXR aquí al costat!!!!