dijous, 4 de desembre del 2008

Esquinç de turmell, part II







Suposo que les fotos són prou descriptives de l'estat del meu turmell dret....
Doncs si, ahir ja estava acabant l'entreno, tornava de fer 50 minutets a ritme de competi per veure com anava de sensacions, i després de superar un fred intens, quan faltaven pocs metres per arribar, suposo que una part per relaxament, una altra per la poca llum i una altra per les irregularitats pròpies de la vorera, total que vaig apoiar malament el peu dret, i el meu turmell, ressentit per l'esguinç de grau 3 de fa un any i poc, va dir prou, cosa que va fer que els meus 79 kilets rodolessin per terra i fessin aturar una parella que amablement es van oferir per portar-me amb el seu cotxe. Un cop dret, i realitzada la valoració de danys, vaig optar, despres d'agraïr l'oferiment, per anar pel meu propi peu fins a la piscina, on despres de la sessió corresponent d'estiraments, notava com el turmell s'inflamava per moments. Aquest cop, però, els danys no eren tan greus, podia apoiar bé el peu, i el dolor era suportable. Un cop a casa, les meravelloses bosses de gel sintétic (gran invent) feien baixar la inflamació, i abans d'anar a dormir re-valoració dels danys i aplicació de la miraculosa pomada Traumeel (gràcies Berto!).
Quina setmaneta! despres de superar un contratemps amb les meves cervicals el dilluns, aquest altre si que posa punt i final en les meves aspiracions de participar a la Mitja de Mataró, i em tocarà descansar uns quants dies, recuperar-me bé, i a veure si puc fer les curses de St. Esteva i St. Silvestre...
El que em sap més greu de tot plegat, es que no podré acompanyar en Pep i en Fredu, ni còrrer amb en Robert, que la veritat afegia una mica més de motivació de la bona per aquesta cursa.
En fi, paciència diuen, i segur que hi hauran més oportunitats d'ara en endavant!!!!

Per a tots tres, ànims i sort!!!!

7 comentaris:

Jordi ha dit...

Ànims Jordi !!!

pensaba que ens veuriem per Mataró, però haurà de ser en un altre.. però serà fàcil ja que de curses, per ara, n'anem sobrats!!! però de turmells no.
Al 93 vaig tenir que passar per quirofan per els lligaments del turmell dret, i va se la meva fí de l'etapa de bàsquet, i va ser el 1er pas que em va portar cap als tri's... les voltes que donen les coses!!!

Cuida't més que mai, Mr. Kittie ;-)

daniel leiva posadas ha dit...

ostras que rabia tio!! pero mira el lado positivo ,que seguro que alguien como tu lo mirara, por lo menos estas cosas que nos pasen ahora ,de cara a los turrones y no de cara a una gran cita!! aupalee jordi que recuperes bien sobre todo y que no sea mas que eso ,un maldito esguince!!

robert mayoral ha dit...

Jordi, bueno una pena lo de la lesio, pèrò, hi ha més mitges, ara a recuperarse i a per una altre!
i paciència i bona lletra, que aquestes lesions son punyeteres si recaus!

Llorenç Gacias ha dit...

Jordi molts ànims, segur que això és soluciona aviat. Paciència i molta paciència i el mes important no forçar. Tu ho saps això mal curat és molt dolent...

Moltíssim d'ànims,

Força company...

Jordi Gonzalez ha dit...

Gàcies a tots pels ànims!!!
Jordi, la veritat es que tenia moltes ganes i motius per anar a Mataró, però com tu dius, turmell només en tenim dos, i tot i que he fet moltes animalades, aquesta vegada Lanzarote és massa important
Pues si Dani, me ha costado, però ahora ya me es más fácil ver el lado positivo que el negativo a las cosas que nos pasan (reconozco que a veces cuesta un huevo!).El esguince ya està en fase de control!!! por cierto, espero que estes del todo recuperado de tu gripe!!
Tens tota la raó Robert, serà per mitjes i curses!!!! Quan em recuperi ja ens trobarem donant guerra en la que toqui!!!
Llorenç, estic fent servir tanta paciència que és una de les coses que demanaré perque m'en regalin més per reis, jejeje!!

Núria ha dit...

Quina llàstima Jordi... ara paciència i a esperar a estar plenament recuperat, les Mitges poden esperar! :)

Cuida't,


Núria

Jordi Gonzalez ha dit...

Tens tota la raó Núria, al final, sense voler, he hagut de fer cas al míster, jeje