dilluns, 24 d’agost del 2009

A poc a poc, tot torna a la normalitat...

Despres de tenir oblidat el blog durant massa temps, aquesta setmana espero poder penjar alguna crónica de com ha anat l'estiu esportivament parlant, i de com em trobo per afrontar el carregat calendari de finals d'agost-setembre.
De moment puc avançar que finalment no iré als Campionats d'Europa de Natació Master de Cádiz per qüestions de feina, i si puc, aquell cap de setmana intentaré prendre part al triatló olímpic de Tossa, a veure si em quadren les combinacions laborals....
La resta de la planificació segueix igual: el cap de setmana que vé toca Volta del Serrà formant equip amb una recuperada (i me n'alegro moltíssim!) Merce Coll, a matxacar-nos i sobre tot, disfrutar moltíssim!!
El primer dissabte de setembre toca MARNATON al matí i Tri Olímpic de Banyoles a la tarda, un bonic repte que em pendré amb molta motivació, i amb l'objectiu principal de passar-m'ho bé!
Després, com ja he dit abans, si puc, el tri de Tossa, i el darrer cap de setmana de setembre el B de Banyoles, objectiu principal d'aquesta segona part de la temporada, i per acabar, el primer cap de setmana d'octubre, el parcial ciclista del Challenge de Calella, que corrirem com a equip de relleus la Mireia a l'aigua, jo mateix, i el crak Salvador Ribot en la marató final.
De moment avanço que estic entrenant una mica, amb bones sensacions a l'aigua, regulars sobre la bici, i patétiques en la cursa a peu, res de nou...
Salut i Força i Honor!!!

5 comentaris:

sina ha dit...

Eiiiiii, acaba l'agost i sembla que tots ens tornem a posar al dia amb els blogs, jeje, no ets l'únic que el tenies oblidat!

Quin setembre ens espera, eh?? Pffffff, jajaja, que no ens passi res!

Jo també estic donant-li voltes al tri de Tossa i veig que no m'ho podré pensar gaire més perqué ja hi ha moltíssima gent inscrita! Acabaré apuntantada ja ho veig.... jaja!

Molta sort a la Volta del Serrà i a per totes que sous els anfitrions i us heu de sortir!! jajaja!

Forçaaaaaa campió!!

LLuís Rigau ha dit...

Hola crack, ja era hora que toquessis el blog! Em sembla que aquest mes d'agost tots hem fet igual. M'alegra veure que tens projectes propers, lo qualo vol dir que no has estat parat. Jo tot just ara he tornat a començar i tinc les mateixes sensacions entrenant que tú, sobretot corrents. Jo de moment vaig a la tri de Puigcerdà, que tot i que vaig dir que no faria més res que baixés de mitja distància, hi anirem a ritme tranquil i a disfrutar de l'entorn. Igual ens veiem també a la B de Banyoles, ja veurem com evolucionem.

Salut!!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Ja ho veus Sina, l'estiu és molt dolent, jajaja, el problema es que igual que el blog, estan els entrenus, o sigui que aquest setembre a disfrutar patint, jeje!
De moment diumenge un bon entreno pel Marnaton, i a Tossa ja veurem si em dona temps la setmana que ve...a topeee!!
Lluís, com ho dius aixó d'anar a fer un tri a ritme tranquil? Si nosaltres no en sabem d'anar així!! jajaja. De moment vaig millorant les sensacions, en quan baixi una mica la calor, serà la osita!!
Salut i Força i Honor!!!

Marc ha dit...

Hola Jordi, jo també tenia el blog bastant parat! Gràcies pels teus comentaris de Niça! Jo també t'he inclós en el meu blog!!
Volia fer calella però he baixat bastant de ritme i faré si tot va bé el B de banyoles. Això si abans ens veiem a Tossa que estarem formant part de la organització/voluntaris!!

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala