dijous, 13 de novembre del 2008

DUNKIN DIETA


Aprofitant el viatge a Salou, de tornada em vaig proveïr d'uns productes energètics de darrera generació que m'han dit que van molt i molt bé per millorar la recuperació després d'una cursa. Així aquesta setmana he seguit la dieta DUNKIN (abans DUNKIN DONUTS).
Està molt bé perqué és variada: xocolata amb pipes, maduixa, canyella..., l'únic inconvenient es que sembla ser que porten "una mica" de colesterol, però com que segons les meves analítiques estic uns quants punts per sota del mínim, doncs no crec que em facin mal. A més em van garantir que aquesta varietat eren dietétics i que no aportaven gaires calories.
Seriosament, sort que no tinc cap "concessionari" Dunkin prop de casa, perqué sino els meus 78 kg "i pico" actuals serien uns quants més....

A la vostra salut!!!

5 comentaris:

Núria ha dit...

M'apuntaria encantada a la "Dunkin Dieta", però això d'estar menys activa que de costum em frena... jejeje!

Per cert! Felicitats per la mitja de Salou! Molt regular en els ritmes i controlant en tot moment... a més, en inici de temporada!
I felicitats també per a la Mireia, que sé el difícil que resulta correr després d'una lesió... La propera vegada més i millor! :)

robert mayoral ha dit...

comparteixo amb tu lo dit, i sort que no el tinc prop de casa, encara recordo aquells berenars de més jove que em feia una caixa de 6 + cacaolat per berenar...i després cine amb crispetes i sopar, per descomptat..jejejeje
què bons que estàn, per això!

Jordi Gonzalez ha dit...

Núria, veig que tens més seny que jo, jejeje. Del resultat de la Mitja, la veritat es que estic molt satisfet, realitzada segons planificació establerta. Segueixo sumant...
Ànims per a tu, que ja et queda menys!!!
Quins records, i quan no eren 6 donuts, eren 4 Bollycaos, més alguna porqueria més, i lo prim que estava!!!
T'he de dir que de tant en tant, i amb l'excusa de les nenes, encara cau algun paquetet de Donettes, jejeje...

Llorenç Gacias ha dit...

M'agrada el teu menú Jordi, també m'apunto a la dieta "Dunkin Dieta". Ahir a casa d'una companya vaig trobar una foto del grup que anàreu a la travessia de formentera d’aquest any. Si em passes l’adreça de correu te l’enviaré.

Salutacions!!!

Jordi Gonzalez ha dit...

IM, consola saber que aquest menú agrada a molta gent, jajaja!!
La foto me la pots enviar a jordi3atletic@hotmail.com, Gràcies!!