dilluns, 8 de juny del 2009

EL DIPLOMA

Doncs aquí està el que faltava i que m'han enviat aquesta gent de l'IM Lanzarote, i amb que acabo (de moment) els posts dedicats a aquest tri.
Els temps que surten, clavats als que vaig marcar jo al pulsòmetre, i que un cop repassats fredament, crec que tinc marge de millora, tant en bici, com en la cursa a peu, aixó sí, sense fer miracles. Si tot va bé, d'aquí dos anys ho tornaré a provar com a part de les celebracions del meu 40è aniversari.
Despres del "subidon" de Lanzarote, aquestes dues setmanes han estat de recuperació, incrementant una mica el volum de bici, sempre per sensacions, i tornant a agafar ritme en les séries de natació, però sense forçar. El tema de la cursa a peu va a part, com que és el que menys m'agrada, doncs poca cosa, a veure si aquesta setmana em poso les piles....
El próxim objectiu: El triatló B de Balaguer, amb moltes ganes de tornar a competir, però amb la incògnita de com respondrà el meu cos (espero que bé!). L'any passat ja vaig fer el B de Banyoles despres de l'Ironcat, i reconec que hi vaig arribar molt passat de forma, amb unes sensacions totalment diferents a les d'aquest any. Tot i així encara vaig fer un temps força digne, 4:32, aixó si, patint el que no està escrit en la cursa a peu a causa del poc entreno i de la calor que feia.
A més, a Balaguer retrobaré la companyia en cursa d'en Berto, un company d'equip amb el qual en els tri's de llarga distància tenim un "pique" sà, i si al final un altre company, en Rafa, també s'hi afegeix, la "guerra" fraticida està servida!!
Apa doncs, salut, i sobretot, FORÇA i HONOR!
P.D.: "Força i Honor" és la frase que cridaven els generals romans als seus soldats abans de les batalles, i que surt a la película Gladiator, d'on varen sortir les imatges famoses que va passar en Guardiola als jugadors amb el resultat que tots coneixem. A mi m'agrada per aquest significat d'èpica que té de "sortir i donar-ho tot", que és el que faig en cada cursa en la que prenc la sortida.

1 comentari:

RGB ha dit...

Em sembla que al final ens quedem fora de Balaguer :-(