dissabte, 23 de gener del 2010

Estat actual i canvi d'objectius...

Despres de dues setmanes d'haver tornat a la càrrega una mica més seriosament, toca fer anàlisi de les sensacions en general, i replantejar objectius a curt i mig termini. Intentaré anar posant regularment els meus volums d'entreno, més que res per adonar-me jo mateix de si segueixo el planning o em torno a "desmadrar" massa...
En aquestes dues setmanes, i tenint en compte els meus horaris laborals, condicions meteorològiques, i altres obligacions, he acumulat uns volums discrets, però tampoc he volgut abusar, i algun dia, conscientment, he fet menys del que hauria tocat, diguèssim que he fet cas a les sensacions que em transmetia el meu cos.
Resumint: nedant he acumulat 15000 metres, especialment agraïts aquesta setmana on dijous vaig fer un dels entrenaments que més m'agraden amb 20 sèries de 100 sortint a 1:45 i descansant entre 15-20'', que m'han servit una mica de test i per guanyar comfiança, acostant-me al meu millor moment de forma de la temporada passada, això si, sense el mateix nivell de resistència.
En la cursa a peu he tornat a fer una de les meves típiques bogeries, i es que despres de no haver fet ni l'ou des del dia 31, amb la St. Silvestre ganxona, i amb nomes dues sessions suaus entre setmana, el diumenge a castigar-me a la Mar i Murta, el resultat, de totes maneres, prou satisfactori i uns quants quilometres més de qualitat acumulats. A partir d'ara, però, prou invents i una mica més de seny, a veure si d'una vegada per totes milloro el meu esport feble, no es que en els altres sigui res de l'altre món, senzillament em costa menys de posar-m'hi i agafar la forma.
En bici és on he pogut fer menys invents, i es que en aquest sentit la climatologia ens esta castigant especialment. La pluja, el fred, o els horaris de feina, no m'han deixat acumular més d'un parell d'hores sobre la bici de carretera, aixó si, amb bones sensacions i ganes de tornar-hi de seguida. A veure si la setmana que ve puc fer alguna tiradeta amb més cara i ulls.
Tot això ho he complementat amb tres sessions de gym, cosa que noto molt en la transferència a l'aigua, i en la força a les cames, però sospito que també té a veure amb que no pugui encara rebaixar aquests 80 kilets que porto a sobre...
En total hauran estat, aproximadament, quasi 15 hores, que en principi sembla poca cosa, però que crec han estat molt ben aprofitades.
Respecte al canvi d'objectius, i pensant sobre tot en fer una actuació digna a l'Ironcat aquest any, finalment no corriré la Marató de Barcelona, ni el Costa Brava Xtreme Running, aquest últim influït també per la meva castigada economia... A canvi, i en les mateixes dates, faré la Mitja Marató de Banyoles, en la que serà la meva tercera participació consecutiva, i problement acompanyat dels 4F, i el Triatló B de Banyoles, respectivament, que em servirà de test perfecte per a l'Ironcat, tres setmanes més tard.
A part d'aquests canvis, la resta de la temporada serà com està planificada a dia d'avui, aixó si, intentaré participar en més triatlons i algun duatló, cosa que no vaig fer l'any passat.
De moment, la setmana que vé toca Campionat d'Espanya de Natació Master a Castelló de la Plana, on hi vaig en companyia dels Màsters de l'equip per nedar els relleus i alguna que altra prova, evidentment sense cap pretensió de res que no sigui gaudir de l'ambient d'un Campionat d'Espanya en bona companyia, que no es poc!
Apa doncs, amb les piles posades, Salut i Força i Honor!!!

3 comentaris:

DAVID CAMPS ha dit...

ei crak, joder si que hem sap greu això de la marató, jo per poc que pugui intentaré fer-la encara que sigui arrastrant-me i acabar en 4 hores o més. Quins entrenos tens pensats fer per l'ironcat? M'ho pots pasar? Vull plantejar-m'ho. Gracies crak

Llorenç Gacias ha dit...

Jordi ànim amb els nous objectius. Segur que tot anirà molt be. Ja veuràs que amb els nous propòsits t'ho passaràs d’allò més be. Fes el que més t'agradi i veuràs com gaudiràs de les curses que facis. Salut força i bons entrenos...

Jordi Gonzalez ha dit...

No pateixis per lo de la Marató, m'estimo més no fer-me mal, per una vegada tindré seny, jejeje. Els entrenos de l'Ironcat, bàsicament són els que em passa en Viñoles afegin-t'hi tot el que puc de bici, que amb aquest temps no ha sigut massa...Vinga, anima't i a veure si fotem una bona claca per allà baix!
Gràcies Llorenç, aquest any intentaré agafar un puntet més de forma, a veure si tot quadra i ho puc fer!