divendres, 11 de desembre del 2009

Després de Mataró, ara toca...

Comptadors a quasi 0 (21,097)


Els "4 Fantàstics" abans de començar a Mataró

La primera i cap amunt!


Quasi tres dies ha costat a les meves cames tornar a estar mig decents després de la pallissa de diumenge... Cada dia que passa me n'adono més de la meva inconsciència, que, afortunadament, no ha deixat seqüeles especialment greus en forma de cap lesió o molèstia permanent. Al meu lamentable estat de forma del passat cap de setmana, em vaig oblidar d'afegir que les meves Asics estaven demanant un canvi a crits, i suposo que aixó sumar una mica més de llenya als 21 kms de quitrà per fer-lo encara més dur...
Total, que la setmana que vé toca anar a buscar un recanvi proporcionat a tot el que m'agradaria còrrer aquesta temporada. La meva intenció és canviar de marca, ja veurem, em deixaré aconsellar pels professionals del tema i intentaré trobar alguna cosa equilibrada en la relació qualitat-preu-prestacions, ja iré informant. Les prioritats són unes bones bambes per fer quilòmetres amb tranquilitat, unes mixtes decents (sense que arribin a ser voladores, perqué amb 80 kilets no es pot volar gaire...) i unes de trail, enfocades a aquests mesos d'hivern on m'agradaria fer una mica més "el cabra", i de pas poder-les aprofitar pel CBXR, veurem de les tres quantes en cauen ara.
Un cop vestits decentment els peus, ja no tindré excuses i tocarà còrrer, i molt!!! Ja fa un parell d'anys que dic que m'hi posaré seriosament, però com que no m'agrada, doncs sempre hi trobo una excusa. Aquesta vegada però és diferent. El repte és massa gran i llaminer com per fer la meva, i prometo preparar la Marató de BCN decentment.

La meva idea passa per intentar fer totes les curses que pugui, amb una mica de seny, aixó si, per aprofitar-les com a entrenaments de qualitat i patiment, que és el que em costa més quan vaig a còrrer sol. Aixó per un costat, i per l'altre enganxar-me en els entrenos al ritme dels que ara estan un punt per sobre, aixó si, essent en tot moment molt conscient de les meves limitacions i escoltant al cos i les sensacions que em vagi enviant, a part del que pugui dir el pulsòmetre.

Amb tot aixó, el primer "repte" que m'he marcat aquest mes és anar a fer la Cursa de Sant Silvestre de Llagostera, que es fa el dia 26 d'aquest mes. És una cursa de 10 kilometres, la major part sobre pistes de terra, amb un recorregut força maco, i totalment popular. Fa anys que la vaig anar a fer i em va agradar molt. L'únic inconvenient és el fred que normalment hi fa, i si és com l'any passat que hi va ploure, doncs la veritat se te'n treuen les ganes...però alla hi serem!
La següent serà just l'endemà a la Sant Silvestre de Lloret, coneguda com La Sansi, de 5 kilometres i perfecta per estirar les cames l'endemà del tute de Llagostera, on intentaré donar una mica més de guerra als meus compis de curses que a Mataró.

I de Sant Silvestre a Sant Silvestre, el dia 31 a la tarda toca còrrer a casa, a Sant Feliu, en la segona edició de la nostra SantSilvestre. Segurament optaré pel recorregut de 10 kilòmetres, i el rendiment tota una incògnita ja que per a aquelles dates estaré treballant de nits, amb tot el que comporta a nivell físic. Segurament la posterior xocolata amb melindros ajudarà a reposar forces abans de tornar a la feina!

Un cop passades les festes, i si encara hi soc a temps per inscriure'm-hi, m'agradaria anar a fer la Mitja de Terrassa, però aixó ja és a massa temps vista, i segurament ho acabaré de concretar d'aquí uns dies, despres de tornar a entrenar en condicions, perque no estic disposat a tornar a fer el pena i arrastrar-me un altre cop els últims cinc quilòmetres...

Així doncs, a partir d'ara piles posades, de les alcalines recarregables, i a creuar els dits perqué els refredats, virus, grips i dolors variats passin de llarg.

Salut, entrenus i a abrigar-se que diuen que vé la fred (per fi)!!!

3 comentaris:

sina ha dit...

Ostiii, quan de running a la vista!!! La de Llagostera m'agradaria peró no crec que en tingui gaires ganes després del repte ciclista del 23, peró ja veurem, i el mateix em passa amb la Sansi del meu poble, segurament que hi vagi, peró no sé en quines condicions, jeje.

En fi, ens tocarà acumular molt kilómetres de cara a la CBXR, no sabia que la feies! Quina modalitat faràs??

gacelilla pies negros ha dit...

Jordi no ens vam veure a Mataró, jo hi vaig estar, 1h 35 a 4:30 el km , ens tornarem a coincidir a Lloret per la SANSI, apart d'anar a fer la compra de productes de neteja serà un petit test, el primer de l'any, m'agradaria estar sobre els 18' será complicat donat que no estic fent canvis de ritme però per això estan els tests.
El 31 faré Manlleu, el 10 de gener SITGES MITJA, i el 24 Sta Pola Alacant MITJA.

Cuida't Molt aquest any ha de ser un gran any! 13ªB7 al poder

Jordi Gonzalez ha dit...

Sina, aquest any he decidit posar-me les piles amb el running, i així m'obligo a entrenar, jejeje. El repte del 23, com segueixi fent aquest fred quasi millor que el facis amb patins de gel!! jajaja
A la CBXR faré la Challenge, o sigui que ja ens hi veurem!
Joan!!! Amb aquest temps no m'estranya que no et veies, jo encara havia d'arribar i tu ja estaves a les dutxes, jajaja!! A veure si ens veiem a Lloret, jo el dia abans hauré anat a Llagostera, o sigui que ja veurem com estan les cames...Salut i B7 POWER!!