dijous, 30 d’abril del 2009

Material per Lanzarote


Despres d'estar valorant les diverses opcions de la roba per competir a Lanzarote, finalment m'he decidit per un conjut de dos peces de la marca Zoot, concretament el model Ultra amb el color que es veu a les fotos.

Tenia molt clar que volia una peça de color clar, a ser possible la part superior blanca, el que no tenia clar era si competiria amb un mono sencer, o amb dos peces, i finalment, despres de provar-me'n de diverses marques i models, m'he decidit per aquest, que encaixa pràcticament amb totes les meves preferències. Nomes de posar-t'ho ja es nota que és un material tope de gama, de fet el preu ja t'hi fa pensar nomes de veure'l, però la sensació posat, i un cop ja provat sobre la bici, es que es com si fos una segona pell, molt i molt fresc, com si no portessis res. A més espero que a Lanarote faci calor (si no és així val més que plegui!!!), per tant el color blanc i la composició del material ajudarant a patir una mica menys, espero... A part, disposa de quatre butxaques, dues al top, i dues més al pantaló, que iran de fàbula per guardar els gels de reserva, o el que faci falta!!!

Ara ja nomes em queda provar-lo intensament amb una mica de calor, que diuen que finalment diumenge farà, i ratificar les bones sensacions que m'ha donat fins ara sobre la bici.


De material, ara si que ja només em queden un parell de detalls que estic provant i que en quan ho tingui clar també penjaré el post i la foto corresponent.

6 comentaris:

Josep Parareda ha dit...

Som-hi Jordi que ja queda poc.
Quina enveja que et tinc, sobretot disfruta molt que l'ocasió s'ho mereix i tranqui que t'ho has "currat" o sigui que la cosa anirà bé.

Robert Mayoral ha dit...

m'agrada l'elecció!

Jordi Gonzalez ha dit...

Ja ho pots ben dir Pep, començo a estar dels nervis, però de moment tot sota control...buffff
jejeje, Robert, sabia que t'agradaria! A veure si m'ajuda a acostar-me una mica a les teves marques a Lanzarote!!

Toni Peris ha dit...

eis Jordi ja et tinc linkat! Aviam si coincidim un altre dia!
Quidat molt!
Toni

Llorenç Gacias ha dit...

Jordi, ja falta poc. Ànim company que això és aquí. Segur que ho faràs fantàstic i arribaràs amb les millors condicions que et puguis trobar. En quan a la roba molt xula. Nosaltres estem mirant també una equipació amb dues peces. Encara no sabem amb quina marca de roba fer-ho però ens han dit que champion system no esta gens malament. Bona elecció.

Jordi Gonzalez ha dit...

Toni, serà un plaer tornar a coincidir, tot i que em sembla que patiré una mica per seguir-te, jejeje
Gràcies pels ànims Llorença, la veritat és que estic content, tinc bones sensacions, tot i que m'hauria agradat acumular més quilòmetres de bici...respecte a la roba, volia alguna cosa fresca i còmoda, i de tot el que he vist és el que més bones sensacions m'ha donat. Ja em diras que tal amb Championsystem, fa molt bona pinta!!