diumenge, 2 de novembre del 2008

Temporal!!!!












Fa poc vaig penjar un post on deia que trobava a faltar els temporals mar i la pluja que els acompanyava, i que hi havia quasi cada tardor quan era més jovenet. Doncs bé, sembla ser el temps es va colar al blog, va llegir-lo, i vet aquí que ens ha obsequiat amb uns dies fantàstics de mala mar, vent i pluja, bieeeeeeeeeen!!!
Vagi per endavant que m'encanta aquest mal temps, però quan toca (és típic de tardor) i sense que produeixi desperfectes ni danys materials o personals. Evidentment hi ha molta gent que no estarà d'acord amb mí, però crec que dies com aquests són ideals per gaudir encara més del sol i el bon temps que fa habitualment per aquí.
I els entrenos? Si, si, molt "guai" aquest temps, però per entrenar no tant, no? Doncs que voleu que us digui, si fos en un altre moment de la temporada, evidentment ens condicionaria molt les setmanes de volum sobre la bicicleta, però per nedar no ens varia res, i per còrrer, la veritat és que si portem molts de dies corrent sota la pluja es fa una mica pesat, però a mi m'encanta còrrer mentre plou, sempre que la pluja no sigui torrencial i no faci excessiva fred, cosa que de moment no passa. He anat a còrrer aquests dies sota la pluja, i no he acabat amb fred, tot al contrari, he disfrutat moltíssim!
El tema de la bici, com que de moment la tinc aparcada fins després de la Mitja de Salou, doncs no m'ha afectat massa, la veritat, això si, a partir de la segona quinzena d'aquest mes, no em quedarà mes remei que començar a passar fred, i començar a acumular una bona base de quilometrets, i si segueix fent mal temps, doncs recurrirem a l'spinning i al rodillo, paciència, no?
Tornant al tema del temporal, aquesta tarda he aprofitat per anar a S'agaró i fer el Camí de Ronda per empapar-me (literalment...) de temporal i fer unes fotos i algun vídeo per poder-ho compartir.
Poso fi així a la segona setmaneta de pretemporada, on les sensacions a peu són molt bones, nedant comencen a ser-ho, i en bici...pasapalabra, per seguir en els meus 78 kilets que he mantingut orgullòs gràcies al pastís i dinars-sopars de celebració d'aniversari de la meva filla petita, i les generoses racions de panellets i moscatell per celebrar la castanyada.

Ara aquí hi anaven uns vídeos del temporal al Camí de Ronda, però la conexió a internet avui no està per tirar cohets i no ho he pogut carregar, a veure si demà hi ha més sort!!!







2 comentaris:

robert mayoral ha dit...

apa, doncs que sápigues que jo et guanyo en kilets....jejeje..llàstima que no hi hagués cap tri amb aquesta mar...

Jordi Gonzalez ha dit...

Si, si, però tu ets més alt, jajaja!!
Tri no, però surfers n'hi havien un bon grapat a l'aigua. La veritat es que jo he nedat amb onades semblants (trav. Lloret 2004) i quan estas per allà mig no fa tanta gràcia...però mola!!!