dilluns, 17 de novembre del 2008

Entrenador, entrenaments, entrenats...


Finalment, despres de reunions i debats, el dilluns passat començàvem la nova temporada d'entrenaments planificats. Al final, la decisió consensuada per la majoria de membres de l'equip es la de seguir confiant amb l'experiència i la bona predisposició d'en Josep Viñolas, el nostre entrenador des de fa dos temporades, i amb qui hem fet un salt qualitatiu important la majoria de nosaltres, amb introducció a la llarga distància inclosa.

La foto del costat es precisament la d'en Viñolas en la seva victòria més prestigiosa, al Triatlón de Elche l'any 2007.

Aquest 2008 les lesions i altres factors han influit en el seu rendiment, i de retruc, en el de la resta de membres de l'equip, però mirant el futur amb optimisme, i deixant apart la resta, tots intentarem donar el millor de nosaltres per continuar, per sobre de tot, disfrutant d'aquest meravellòs esport.

Per cert, si algú necessita material de triatló de primer nivell, es pot passar per la botiga TRIESPORT, inaugurada recentment per en Josep i un altre dels companys de l'equip, en David Camps.

Així doncs, el camí cap a la nova temporada, i cap a l'objectiu prioritari, segueix el seu curs i està una mica més definit amb les matxacades programades pel trainer, i les que em vagi posant jo a més a més (cosa que sé que el desepera una mica, jejejeje).

Per a tots, salut i entrenus!!!

1 comentari:

Nico ha dit...

Animo!!!! que vayan bien los entrenos, ya veras como te sales.....