dimecres, 22 d’octubre del 2008

MITJA MARATÓ DE SALOU


Després d’uns dubtes inicials, i un cop vist que el meu estat de forma actual no és del tot patètic, finalment a dia d’avui confirmo la meva participació a la Mitja Marató de Salou que se celebrarà el proper dia 9 de novembre.
De totes formes, això és una declaració d’intencions formal, i una manera de pressionar-me de cara a començar a assolir petits objectius en la temporada que començaré el mes que ve. Encara no hi estic inscrit, i m’esperaré a darrera hora, no sigui que hi hagi algun contratemps en forma de lesió o altres....dia a dia i cada dia millor!!!
Si algú es vol apuntar a l’aventura, us deixo l’enllaç perque hi feu el tafaner, pot estar xula, evidentment jo iré a disfrutar i a passar-m’ho bé amb un cap de setmana diferent. Pròximament informaré del meu hotel i preus.
Apa doncs, a entrenar i no oblideu vitaminar-vos i supermineralitzar-vos!!!!

9 comentaris:

Núria ha dit...

Ara ja ho has escrit, així que no pots fer-te enrrera... jijiji!

A preparar-la sense presions! :D

A veure si t'acompanya algú, que sempre és més divertit :)

Jordi Gonzalez ha dit...

Núria, no nomes ho he escrit sino que ja tinc hotel i ara m'hi poso amb la inscripció. Aquest matí he anat a veure quines sensacions, i despres de 14 kilometrets a ritme m'he acabat de convèncer definitivament, o sigui que cap a Salou falta gent!!!

keLermAn ha dit...

Ostia Jordi quin tatoo mes guapo! ,,,
jodeeeer!

Jordi Gonzalez ha dit...

Gràcies kelerman, la veritat es que tenia clar que si acabava el meu primer IM es mereixia un tatoo, volia una cosa original i aquest encara no li he vist a ningú. Si tot va bé, l'any que vé en caurà algun altre!

keLermAn ha dit...

Buaaa! es que el trobo tremendo.
Jo al 2005 quan vaig acabar l'IronCat tb m'en volia fer un... ara ja ha passat. A veure si vaig a Calella i tinc de nou un motiu per pintar-me la pell!

Salut!

Núria ha dit...

Molt bé!
A seguir amb convicció! ;)

Jordi Gonzalez ha dit...

Jo tenia clar que me'l feia, he hagut d'esperar fins al final de la temporada, i els més incrèculs ja no s'ho creien, però va ser acabar BCN i l'endemà al matí ja estava fet. Jo l'any que vé em comformo amb Lanzarote, i a partir d'aquí, ja veurem. Ànims per aquest futur tatoo!!!!
Núria, cada dia en tinc més de convicció, em trobo molt bé i tinc sensacions que feia molt de temps que no tenia!!!!
Ànims amb la teva recuperació campiona!!

Marc ha dit...

Ei Jordi, molt ben parit el teu blog.
Merci pels ànims!
Espero que et puguis fer el nou tatu l´any que ve.
Salut!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Gràcies Marc! Això espero, i que tu puguis tornar a estar sobre la bici donant guerra ben aviat!!