divendres, 10 d’octubre del 2008

...i FI!


Títol explícit per començar un post.

FI d'una temporada carregada d'emocions, sensacions i coses bones i no tan bones.

Una temporada on he aconseguit un dels meus reptes personals, acabar un triatló de la distància mítica, els 3.8+180+42.2 de l'IRONCAT del 17 de maig de 2008. Unes distàncies que com ja heu pogut veure m'acompanyaran la resta de la meva vida, i que espero tornar a superar amb éxit a Lanzarote 2009.

Una temporada on m'he estrenat en el món de les mitges maratons i les competicions de natació en piscina. En definitiva, una temporada esportivament parlant molt completa i satisfactòria, i que detallaré un altre dia, perqué avui toca reflexionar.

Reflexionar sobre el nostre particular món del triatló ganxó, del nostre equip, fer una valoració objectiva i global de com han anat les coses, i de com ens agradaria que anessin, punts positius i negatius, i constructivament avançar, aturar-nos o el que covingui més, com a membre fundador de la secció necessitava dir-ho.

Crec que no ha sigut la millor temporada de la secció a nivell d'equip. Les lesions per un costat, i altres variables, han influit en que el bon rotllo i la cohesió de la temporada anterior aquest any és donessin amb comptagotes. Em sembla que cal un anàlisi detallat de tot el que ha passat, del perqué ha passat, i si ens agradaria seguir així, o no. Personalment no crec que aquesta sigui la direcció correcta, és el que penso seriosament, i així ho expressaré en la reunió de la setmana que vé. Em sembla que ha faltat un nexe d'unió entre tots, cosa que ha fet que la majoria anessim a la nostra. Hem de decidir si ja ens va vé aquest sistema, o si volem fer alguna cosa per retrobar el bon feeling deixat enrera.

Dilluns podré concretar dia i hora de la reunió, i allà, sense mals rotllos i constructivament, tots ens hi expressem i trobem un camí més o menys conjunt.

Força i Honor!


5 comentaris:

Núria ha dit...

Hola Jordi!

El fet de fer una reunió és una bona idea, segur que tracteu alguns dels "problemes" que no s'han pogut aclarir durant la temporada i evitar que es tornin a repetir en aquest 2008-2009.
Merci pel comentari, et vaig visitant!

Que vagi bé,



Núria

robert mayoral ha dit...

has fet una bona temporada, però no tan bona com la que vindrà, endavant...i ja m'informaràs d'aquests reptes

Jordi Gonzalez ha dit...

Doncs sí Núria, espero que amb reunions i diàleg superem els entrebancs, seguiré informant. Endavant amb la teva recuperació!!
Gràcies Robert, nomes espero que la que vé sigui com a mínim igual que aquesta! El repte principal, Lanzarote, la resta espero anar concretant aviat...

daniel leiva posadas ha dit...

que pasada ...ya somos dos los debutantes con un IM en IRONCAT ,veo que tu temporada no esta nada mal!!! a seguir asi jordi por muchos años que esto solo he empezado...

Jordi Gonzalez ha dit...

Dani, ya te digo, estoy enganchado al mundillo triatlético y sus locuras relacionadas!
Energia y ánimo para los entrenos de los 25!!!!
Fuerza y Honor!!!