dijous, 2 d’octubre del 2008

HOME DE FERRO 2009


5 d'octubre, tan lluny que semblava i ja el tenim aquí....

Per a l'Olga i en Josep Companyó, una data que probablement no oblidaran mai, és el seu debut en la llarga distància, i com molts de nosaltres, el bateig serà en un triatló que m'atreveria a dir que és mític. M'imagino els dubtes que ara mateix passen pel seu cap, jo els he tingut tot just ara fa un any, però els vull dir des d'aquí, no tingueu por, esteu ben preparats, tan física, com mentalment. A més compteu amb l'experiència d'en Rafa, que segur que esborrarà el regust agredolç de l'any passat, estàs més fort que mai!!!

Sé que els ànims en aquesta mena de curses s'agraeixen i són molt necessaris, i estic segur que si poguessim, la majoria de companys de l'equip estariem allà recoltzant-vos i animant. Espero que pugueu sentir els nostres crits d'ànim i la nostra energia.

Molta sort, energia i ànims, com deia en Cruyff: "sortiu a jugar i divertiu-vos", que en definitiva és del que es tracta, patir el que toca per passar-ho bé!! (estem una mica bojos, ho sé...).

Una abraçada inmensa a tots tres, i FORÇA i HONOR!!!!

3 comentaris:

sandreta ha dit...

Abans de tot... per si tenieu algun dubte i d´una manera especial per l´Olga i en Compi ( Rafa, tu ja tens experiència en llarga distància)... Estem super orgullosos de vosaltres!!! Mai ens podrieu decebre perque heu treballat molt dur i esteu molt ben preparats. Estic trista per no poder ser allà en persona però us asseguro que el diumenge estaré pendent de vosaltres des del primer minut a l´últim!!!! He tingut l´oportunitat de despedir-me en persona de l´Olga i a mi m´ha transmès molta tranquilitat... A tots tres... Ànims,cracks, vosaltres podeu!! I tu Rafa, que no se t´ha vist el pèl en tot l´estiu, a per totes, que en Jordi diu que estàs a tope!
Bona sort i a gaudir !!!!!
Petons!

Olga ha dit...

Hola Jordi Triatleta, hola Sandra i hola a tothom....la Sandra m'ha vist tranquil.la...jajaja...aixó és bo, però estic feta un sac de nervis. La maleta de la bici és més grossa que jo, l'he hagut de desmontar quasi tota i espero saber-la montar igual de bé, sinó ja riurem, d'entrada ja he hagut de demanar ajuda al meu estimat amic David, perquè no he sigut capaç de desmontar els pedals, no tenia força...jajaja...en fi, que ja està tot empaquetat, ara només falto jo, que a sobre m'he "fotut de lloros amb la bici"...en fi, espantada, animada i feliç pel vostre suport...us ho expliquem a la tornada.

Mua...o petonets per tots

sandreta ha dit...

L´Enhorabona als dos homes de Ferro (Rafa i Compi) i d´una manera especial a l´Olga, Dona de Ferro 2008 del Xaloc!!!! Ho veieu? Estàveu molt ben preparats tant físicament com psicològicament!!!
Petonets i ja ens explicareu amb detall !!!!