dimarts, 23 de setembre del 2008

2n TRIATLÓ SPRINT de PLATJA D'ARO


Aquest dissabte dia 27 el CA XALOC, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Platja d'Aro, hem organitzat la segona edició del Triatló de Platja d'Aro. Si clikeu directament entrareu a la pàgina on es detallen els circuïts. Us avanço que la sortida serà a les 15:00h (n'hi haurà una segona depenent de la quantitat de participants) i que els boxes i circuits són nous.
Per inscripcions, com sempre, a la web de la Federació Catalana de Triatló.
Ens veiem dissabte!!!!!

4 comentaris:

robert mayoral ha dit...

llàstima que ja tingui un altre compromís, el mosso de ferro, que si no...i no puc arribar a doblar, que si no....
en fi, espero que surti tot genial!

Jordi Gonzalez ha dit...

Gràcies crak! De moment la feina està feta, ara a resar perqué el temps acompanyi!! Tu fot-els-hi canya al Mosso de Ferro!!! A tope!!!!

sandreta ha dit...

Hola tris! Ja m´he recuperat del tri de Platja d´Aro, ja,ja!!! Sé que em vàreu veure patir molt però jo sóc tossuda i després de l´ensurt de l´aigua ja estic pensant en tot el que puc fer per millorar si el temps i les meves neures i molèsties físiques m´ho permeten!!! Volia agraïr a tothom els crits d´ànim. Vaig estar envoltada de gent que m´estimo de debò...Començant per la Mireia i el meu marit que em van veure arribar a boxes gairebé vomitant. La Mireia em va dir... recupera´t una mica i agafa la bici.. i així ho vaig fer... feta pols, això sí!!!Gràcies per haver-me anima´t, jo estava decidida a abandonar... Ja sabem que el triatló és una lluita personal contra un mateix però comptar amb gent que t´anima a seguir quan et fallen les forces... AJUDA MOLT!
Repeteixo, dono les gràcies a tothom i segurament m´oblidaré d´algú, perdoneu-me... Gràcies, Jordi i Rafa per escridassar-me carinyosament al circuit de bici, gràcies Jaume per estar a la sortida de natació intentant que no veiés les onades taaan altes, gràcies Mireia i Sevi, per animar-me a agafar la bici, gràcies Eli i Montse pels vostres crits i com no gràcies Olga i Marta que cada cop que vaig entrar a boxes sentia els vostres crits d´ànims... I també la meva mare i en Toni ( pobre, ja va fer bé de no veure la natació, m´hauria agafat pel braç i m´hauria dit, "Vinga, tira cap a casa", jaI,ja! Així som les mamis). I no m´oblido de´n David, que em va donar una abraçada post triatló que no oblidaré mai... i la Mercè...la Bebi, en Carles i tota la colla a peu de carrer que m´animava a la cursa a peu... uf, si he fet gairebé una crònica... I un especial record pel meu pare i la meva àvia que van marxar massa aviat del meu costat, especialment el meu pare, i que sé que estarien orgullosos de la seva "nena"...Petons a tots!!!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Enhorabona finisher! La veritat és que no era un triatló fàcil... Ho has aconseguit, i no hem d'oblidar que aquesta és l'essència bàsica del triatló: La sensació de felicitat que t'envolta quan creues la línia d'arribada i que et fa oblidar tot el patiment!
Un altre cop, enhorabona i a pels pòxims!!!