dilluns, 14 de febrer del 2011

TEMPORADA NOVA, CATEGORIA NOVA: IL.LUSIÓ I MOTIVACIÓ RENOVADES I A TOPE!

Sé que tinc pendent la crònica de l'ICAN, la penjaré al proper post, juntament amb el resum de la resta de temporada i altres coses que tinc pendents, com a avançament vull agraïr a en Llorenç, en Tomeu i fàmilia la rebuda que ens vàren fer a la seva terra, va ser genial, una setmana realment inoblidable!

En la re-obertura del blog em centraré en el títol d'aquest, començant per la temporada.

Aquest any, després d'un parell d'estar-ne una mica "al marge", he decidit implicar-me a fons en el projecte de l'equip de triatló. M'ha ajudat el fet que ha entrat molta gent jove amb ganes i il.lusió, i així actualment hem crescut fins a trenta triatletes-simpatitzants de triatletes que donen molta energia, força i bon rotllo a la secció de triatló. Dóna gust veure els entrenaments del grup a la piscina, amb els tres carrils plens i fent uns entrenaments molt seriosos amb la direcció del nostre coach aqüàtic, en Mark. A més a més, cada dia hi han sortides en grup per anar a còrrer, o sortidetes en bici, o sigui que es presenta una temporada molt bonica. A tot això cal afegir-hi el canvi en la roba, amb nova marca i disseny, que estem ansiosos per probar, i que ja té data d'estreno: el 27 d'aquest mes al duatló de Castellfollit, on també hi prendré part. No és la meva disciplina preferida, però després de tres anys de no còrrer en cap, l'ambient del grup i les ganes de provar el meu estat físic faran que estigui a la sortida d'aquesta emblemàtica prova....
...i aquí enllaço amb l'altra part del títol del blog, l'estrena de categoria. V1, aquestes seran les llistes de resultats on hauré de buscar el meu dorsal en els circuïts catalans de du-triatló, (dorsal 663), i en la resta de proves en les que prendré part aquest any, que es presumeixen abundants, sempre que la salut, i resta d'obligacions ho permetin.

La veritat es que contrariament al que podria significar el fet de ser un any més gran, em fa especialment il·lusió aquesta categoria. Se que el meu nivell potser no serà per estar al davant, aixó està clar, però em motiva molt el fet de competir contra la resta de categories més joves, i crec que serà un al·licient més per matxacar-me més dur que mai en els entrenaments, i així poder donar més en competició, tinc la motivació molt alta, en aixó hi ajuda el fet que al final dem descobert l'origen del meu problema als isquios, i per tant l'en pogut començar a tractar i notar els resultats (torno a còrrer decentment!!), un cop aconsegueixi el meu pes en forma ja serà l'hostia, però per sobre de tot, el que m'ha donat l'empenta definitiva de força i motivació extra, ha estat els regals de la Mireia pel meu quaranté aniversari: La fantàstica MERIDA TIME Warp 4, una bici feta per "volar baix" i que prometo que deixaré en bon lloc per agrair-li el regal, i la gran festa sorpresa que em va preparar amb més de quaranta amics que em vàren fer saltar les llàgrimes d'emoció...buf!


Aixó doncs, he tornat (de fet no havia marxat mai, nomes estava en "pause"), amb les piles ben carregades despres d'una pretemporada discreta, amb unes grans vacances a Gran Canaria "all-inn" que m'han proporcionat tres quilets "extra" de benzina i un descans físic i psíquic que segurament necessitava, però que sempre allargava amb excuses...
Ara toca entrenar, entrenar fort, però amb seny, la temporada és llarga, i inclourà probablement un total de tres o quatre triatlons de mitja distància (B-1/2 IM), els olímpics que pugui, algun sprint, i el plat final, el full ICAN del 17 de setembre a Mallorca on aquest cop intentaré aguantar una mica millor el ritme d'en Llorenç per tal que no em tregui tanta diferència a l'arribada....
En breu, la crònica promesa, i fotos.

Salut i Entrenus!

2 comentaris:

Llorenç Gacias ha dit...

Jordi per nosaltres fou un autèntic plaer tenir-vos per les nostres terres. El que si em far por és aquest nou regal ja que si l'any passat pareixia que duies un motor a la bici amb aquesta ni te cont, no te voré ni en somnis je je je... Ara toca entrenar bé per recollir els fruits el mes de setembre, segur que disfrutarem. Ànim i força!!!

Jordi Gonzalez ha dit...

A veure si veniu per aquí i així us podrem fer nosaltres de cicerones per la Costa Brava!!
I respecte al regal, la veritat es que m'ha anat molt bé, m'ha donat un plus de motivació (que ja la tenia alta) i aquest any, si em respecten les lesions i no hi ha cap contratemps, intentaré anar a fer un bon paper, però per sobre de tot, segur, segur que disfrutarem!!
Una abraçada!!