diumenge, 25 de gener del 2009

una setmaneta i a per La Mitja!


Primer de tot és obligatori parlar del temporal de vent que ens va passar per sobre ahir dissabte. Afortunadament per St. Feliu i rodalies no hem tingut (que jo sàpiga) danys destacables, malauradament tots sabem el que ha passat a la resta de Catalunya... Aquest any l'hivern es vol fer notar, i ho fa de totes les maneres possibles: pluja, fred, neu, vent...cosa que en un esport com el nostre ens condiciona moltíssim els entrenaments, sobre tot pels que volem acumular quilòmetres amb la bici. Que hi farem, aprofitarem per millorar nedant, i ja vindrà el bon temps!

Seguint amb l'acumulació de quilometres, en aquest cas a peu, el pròxim cap de setmana finalment podré participar en la Mitja de Granollers. Ja fa anys que hi vaig al darrera, però les circumstàncies laborals han condicionat sistemàticament un any rera l'altra la meva participació. Aquesta temporada, però, vaig decidir fer-la, i que si feia falta ja faria un canvi a la feina. Al final no ha sigut necessari (si que hi ha hagut canvis a la feina, i grans...), i una sèrie de coincidencies han fet que tingui festa. A més serà el meu primer dia a la nova feina (...), i casualment també tinc festa, o sigui que a còrrer!
El resultat de la cursa serà, però, una altra història... Reconec que no he fet massa els deures amb la cursa a peu, però és que el meu turmell dret em té una mica martiritzat, i a més l'excusa del temps també m'ha ajudat una mica. Total que diumenge em plantaré a la sortida amb molts menys quilometres dels que m'agradaria (i tocaria), i en conseqüència, amb una previsió de marca molt per sota de les meves possibilitats en aquesta mitja si anés una mica més preparat. Així doncs, el meu objectiu principal fent esport, que és divertir-me i retrobar gent que conec, en aquesta ocasió serà més prioritari que mai. La intenció inicial d'anar a fer marca personal la deixaré per una alta ocasió, i aquest cop em comformaré amb baixar d'1:40, donades les característiques del circuït. Com a referència, si ara fes la de Salou, no crec que pogues baixar d'1:45 (1:39 al novembre passat).
Tot i això no descarto apurar les meves cames depenent de les sensacions, i del que em mani el Sr. Polar, els que em coneixeu ja sabeu que quan em poso un dorsal em transformo, i si trobo algú per picar-me, ja no en parlem, algun voluntari per exprimir-nos mutuament? Recordo que la frase és la mítica "sortim tranquilets..." jejeje

Apa doncs, la darrera setmana d'entrenus suaus (o no), i ens veiem diumenge a Granollers, on gràcies a la Mireia acumularé la segona cursa ambla samarreta "training for Lanzarote"!!!!

Salut, entrenus i Força i Honor!!!!

7 comentaris:

Èric Pairet Artau ha dit...

He trobat el teu blog per casualitat, i el trobo d'alló més interessant!

Jo també vaig a granollers, ja veurem els resultats. I ànims amb el turmell, que sigui lleu.

En fi, salut i km's.

robert mayoral ha dit...

ens veiem a Granollers!!
a tope o què??

daniel leiva posadas ha dit...

haber si aqui ya si que me animo y nos vemos!! que llevo todo el año diciendo lo mismo!!

Jordi Gonzalez ha dit...

Hola Eric i gràcies pel comentari. Ens veiem a Granollers, i el turmell si es vol queixar, que es queixi! jaja
Osti Robert, a tope, tope, doncs la veritat es que una mica a l'expectativa, això si, intentaré seguir-te fins que les forces aguantin!!!!
Venga Dani, que estaremos todos, nos vemos en Granollers!!!

Anònim ha dit...

bon dia nano,
Això de que faras la mitja de Granollers ja es veurà, tot depen de si torno divendres amb els dorsals de tot l'equip, jajajaja
Jo també estic tocat del bessó però si avui i demà puc correr bé, intentaré apretar el cul i fer 1' 35, o com a minim baixar del 1'40. si per l'entreno de Lanzarote vols fer algun dia una tirada llarga de correr, m'ho dius estic preparant la Marató de Barcelona i a mi també hem va bé, ok?
apa siau

DAVID CAMPS

Anònim ha dit...

Competeix amb cap i entrena tot el què puguis i recorda que l objectiu es diu Ironman de Lanzarote.

I tu David no diguis tantes mentides i porta´ns els dorsals.


Josep Viñolas

Jordi Gonzalez ha dit...

David, la veritat es que amb les sensacions que tinc quan corro, més em valdria que no portessis els dorsals, jaja. Ja veurem com va, això si, "irem tots junts", jajaja!!! Lo de la sortida llarga ja ho programarem, però segur que en farem més d'una. Demà et porto el DNI!!!
Josep, ja saps que sempre intento competir amb cap, tot i que de vegades quan porto el dorsal me n'oblido, jajaja!